VIP Cena
Eshop>Doplňky>Cyklo kosmetika>Cyklo kosmetika AUTHOR Čistič Cycle Clinic Bike Cleaner LemonTechFoam

Cyklo kosmetika AUTHOR Čistič Cycle Clinic Bike Cleaner LemonTechFoam

Sleva 30%
Cena od:175 Kč250 Kč

Bike Cleaner - servisní balení 1,5l.
Tato čistící pěna s Lemon Tech přísadou byla vyvinuta především pro péči o jízdní kolo. Aktivní složky vytvářejí hustou pěnu, která efektivně odstraňuje bláto, zbytky maziv a ostatních nečistot z jízdního kola. Obsažené povrchově aktivní látky jsou lehce biologicky rozložitelné a obsahují inhibitory koroze.Odstraňuje bláto, zbytky maziv a ostatních nečistot.

 

Cyklo kosmetika AUTHOR Čistič Cycle Clinic Bike Cleaner LemonTechFoam

Více obrázků

Zvolte variantu

KódNázev variantyCenaDostupnost 
175 Kčskladem u dodavatele více než 3 ks ?Zboží je umístěno v externím skladu, odesíláno je obvykle do 3 pracovních dnůPoslat dotaz

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH

ks

Popis produktu

Bike Cleaner - servisní balení 1,5l. Tato čistící pěna s Lemon Tech přísadou byla vyvinuta především pro péči o jízdní kolo. Aktivní složky vytvářejí hustou pěnu, která efektivně odstraňuje bláto, zbytky maziv a ostatních nečistot z jízdního kola. Obsažené povrchově aktivní látky jsou lehce biologicky rozložitelné a obsahují inhibitory koroze.Odstraňuje bláto, zbytky maziv a ostatních nečistot.

  • Skladujte v uzavřených obalech na místech chráněných před přímými povětrnostními vlivy, při teplotách +10 až + 25 st. C.