VIP Cena

BOSCH Displej Nyon (BUI350)

Doprava zdarma
Cena od:7 490 Kč

Displej Nyon (BUI350)
Nyon připravuje podmínky pro plně propojenou elektrocyklistiku. Aplikace eBike Connect propojuje Nyon s chytrým telefonem a vyměňuje si s ním údaje o trasách a aktivitách. Barevný displej vás podporuje jako chytrý průvodce při objevování dosud neznámých míst a funguje jako osobní trenér poskytováním údajů o sportovní aktivitě. Palubní počítač vše-v-jednom můžete intuitivně a snadno ovládat pomocí dotykového displeje a během jízdy jej ovládat pomocí separátní řídicí jednotky. Stejně dobře se hodí na delší jízdy i na krátké každodenní výlety: Robustní a přehledný displej zajistí, že budete dobře vybaveni pro každou situaci a za každého počasí. Nejnovější generace palubního počítače Nyon je chytřejší, intuitivnější a propojenější. A tohle znamená Connected Biking.

BOSCH Displej Nyon (BUI350)

Více obrázků

Zvolte variantu

KódNázev variantyCenaDostupnost 
7 490 Kč3-7 dnůPoslat dotaz

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH

ks

Popis produktu

Snadné ovládání

Ještě větší pohodlí: Díky funkci Touch je Nyon ještě intuitivnější a během jízdy lze používat separátní řídicí jednotku.   

Oceňovaný design

Nádherný design zvenku i zevnitř: 3,2palcový barevný displej s vysokým rozlišením spojuje chytré funkce s elegantním designem a získal ocenění Red Dot Design Award.

Optimální čitelnost

Dobrá viditelnost za všech světelných podmínek: Jas a podsvícení displeje se automaticky přizpůsobí okolnímu světlu. Zvláštní povrchová úprava snižuje odrazy a stopy po otiscích prstů. Můžete si vybrat mezi tmavým a světlým displejem s maximálním kontrastem.


Samostatné obrazovky

Absolutní soustředění na podstatné: Uživatelské rozhraní na displeji lze přizpůsobit konkrétním potřebám cyklisty. To znamená, že máte potřebné informace neustále k dispozici. 

Vždy připraven na akci

Za každého počasí: Dotyková obrazovka robustního displeje je plně funkční i v deštivém nebo prašném počasí a lze ji ovládat i v cyklistických rukavicích. 

Zobrazení úspory

Pokud chcete zjistit, jaké úspory je možné dosáhnout používáním eBiku namísto automobilu, například CO2 , podívejte se na informace na aktualizované obrazovce s úsporami. Tato funkce se aktivuje v nastavení pro správu zobrazení obrazovky. Můžete také porovnávat aktuální týden s předchozím a v nastavení zvolit jinou měnu nebo hodnotu spotřeby.

antracit, vč. Návod k obsluze a instalaci