VIP Cena
Eshop>Doplňky>Cyklo kosmetika>Cyklo kosmetika AUTHOR Cycle Clinic Bike Cleaner LemonTechFoam

Cyklo kosmetika AUTHOR Cycle Clinic Bike Cleaner LemonTechFoam

Sleva 22%
Cena od:175 Kč225 Kč

Čistič Cycle Clinic Bike Cleaner LemonTechFoam
Objem výběr: 750 ml (modrá)
Bike Cleaner je nový produkt Cycle Clinic. Tato čistící pěna s Lemon Tech přísadou byla vyvinuta především pro péči o jízdní kolo. Speciální zpěnovací tryska spolu s aktivními složkami vytvářejí hustou pěnu, která efektivně odstraňuje bláto, zbytky maziv a ostatních nečistot z jízdního kola. Obsažené povrchově aktivní látky jsou lehce biologicky rozložitelné a obsahují inhibitory koroze

 

 

Cyklo kosmetika AUTHOR Cycle Clinic Bike Cleaner LemonTechFoam

Více obrázků

Zvolte variantu

KódNázev variantyCenaDostupnost 
175 Kčskladem u dodavatele více než 3 ks ?Zboží je umístěno v externím skladu, odesíláno je obvykle do 3 pracovních dnůPoslat dotaz
175 Kčinformujte sePoslat dotaz

Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH

ks

Popis produktu

Bike Cleaner je nový produkt Cycle Clinic. Tato čistící pěna s Lemon Tech přísadou byla vyvinuta především pro péči o jízdní kolo. Speciální zpěnovací tryska spolu s aktivními složkami vytvářejí hustou pěnu, která efektivně odstraňuje bláto, zbytky maziv a ostatních nečistot z jízdního kola. Obsažené povrchově aktivní látky jsou lehce biologicky rozložitelné a obsahují inhibitory koroze.

  • Odstraňuje bláto, zbytky maziv a ostatních nečistot.
  • Speciální zpěnovací tryska.
  • Čistící pěna s Lemon Tech přísadou.

JAK POUŽÍT:
Pro úplné odstranění původních maziv z pastorků, přesmykače, přehazovačky a řetězu použijte Cycle Clinic Chain Cleaner a to ještě před aplikací pěny.
V případě velkého znečištění blátem nejprve opláchněte vodou a pak aplikujte pěnu. Pěnu nechte cca 3 minuty působit a pak opláchněte vodou (nikdy neoplachujte tlakovou vodou). Pro mechanické čištění použijte sadu kartáčů Cycle Clinic.
Skladujte v uzavřených obalech na místech chráněných před přímými povětrnostními vlivy, při teplotách +10 až + 25 oC.